Meny vecka 34


Vecka 34

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Pepparotsstuvad pytt Bellman serveras med picklade betor,
kindagurka och stekt ägg. (L,G,LP)

TISDAG
Lasagne på lokalproducerat vildsvin med spenat och skogschampinjoner
serveras med paprikavinigrette. (L,G,LP)

ONSDAG
Gulasch på lokal producerat fläskkött
serveras med potatispuré och gräddfil. (L)

TORSDAG
Laxpudding
serveras med skirat smör, citron och dill. (L)

FREDAG
Slottsstek serveras med kokt potatis,
gräddsås, pressgurka och smörade bönor. (L)


Veckans tallrik 125: –
Kalvrostbiff serveras med potatiskaka,
chilimajonäs och grilltomat. (L)


Veggie 99:-
Kikärtsbiff serveras med rostad pumpa,
rostade pumpafrön och pumpa kräm. (L)


Något till salladen 99: –
Brieost och salami. (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare