Meny vecka 33


Vecka 33

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Viltskavsgryta med champinjoner,
enbär och potatispuré (L)

TISDAG
Gratinerad dagens fångst med skaldjurssås,
spenat och stompad potatis (L)

ONSDAG
Lasagne med tomatvinegrett
och riven parmesan (G,L)

TORSDAG
Bouillabaisse med örtaioli och
kryddiga krutonger (G)

FREDAG
Grillad fläsknoisette med rosépepparsås,
potatiskaka och broccoli( L)


Veckans lunch 125: –
Dillkött på högrev med morot och lök (L)


Vegetariskt 99:-
Paj med ädelost, grönkål och champinjon (G,L)


Något till salladen 99: –
Kycklingröra med curry


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare