Meny vecka 33


Vecka 33

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Brässerad och bräckt fläsksida från lokala gårdar serveras med coleslaw, smörad buljong och rostad delikatesspotatis (L,LP)

TISDAG
Ångad och hållbart fiskad torskrygg med riven pepparrot blandat med handskalade räkor och dill, serveras med potatispuré och brynt smör (L)

ONSDAG
Bakad färsrulle av närproducerad blandfärs med smak av vitlök och persilja, vi serverar den med potatispaj, marinerad gurka samt grönpepparsås (L,G,LP)

TORSDAG
Panerad och stekt svensk kycklingfilé med dragonmajonnäs, stekt potatis och picklad lök (G)

FREDAG
Brässerad och stekt högrev i bit, serveras med bearnaise, reducerad rödvinssky och pommes (L,LP)


Veckans tallrik 125: –

Wallenbergare av vildsvin från trakten serveras med stomp av gröna ärtor, brynt smör samt rårörda lingon (L,G,LP)


Något till salladen 99: –

Örtbakad kyckling med mangomajjonäs
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Veggie 99:-

Panerad mozzarella med hel bakad blomkål, smörig majspuré samt marinerad krassesallad (L,G)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare