Meny vecka 3


Vecka 3: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Köttfärslimpa Lindström med kapris och rödbetor,
serverar vi med pressgurka, skysås med grovkornig senap
samt rostad potatis (L,G)

TISDAG
Jonas krispigt friterad kycklinglårfilé i tortillabröd
med sallad på syrad rödkål och
lök med rostad paprika créme (L,G)

ONSDAG
Wallenbergare med lingon och grönärtspuré,
serveras med skirat smör och potatismos (L,G)

TORSDAG
Ostbakad lax med örtigt potatisstomp,
skaldjurssås och dillsallad (L)

FREDAG
Bbq högrev från grill med hickoryved,
serveras med cheddargratinerad potatis,
rostad majscréme och vinägersyrad lök (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Hållbart fiskad och smörstekt torskrygg
med ugnsrostad blomkål med bacon,
serveras med örthollandaise och kokt potatis (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Gravad lax med hovmästarsås
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Rödbetsbiff med fetaostcréme,
rosmarinbakad rödlök och sallad av marinerad zucchini och kinakål (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare