Vecka 3

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
Gräddstuvad pytt i panna med
inlagda rödbetor och stekt ägg (G,L)

TISDAG
Rimmad dagens fångst med
confiterad fänkål, tomat och saffranssås (L)

ONSDAG
Oxragu med champinjoner,
bacon och potatispuré (L)

TORSDAG
Panerad sejfilé med räkor-och
romdressing samt citron (G,L)

FREDAG
Grillad kycklingfilé med ädelostsås,
broccoli och rostad potatis (L)


Östgöten 135: –
Varieras efter råvaror. Se meny för dagen eller ring


Vegetariskt 99:-
Champinjon, savojkål och sojabönor med rotselleripuré, rostad solrosvinegrett (L)


Något till salladen 99: –
Flatrökt skinka med persiljepesto (L)

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare