Meny vecka 3


Vecka 3

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Gräddstuvad pyttipanna
med rödbetor och stekt ägg (L)

TISDAG
Laxlasagne med
spenat, fänkål och lök (G,L)

ONSDAG
Isterband med
persiljestuvad potatis och rödbetor (L)

TORSDAG
Panerad kummel med remouladsås,
friterad grönkål och kokt potatis (G,L)

FREDAG
Fläsknoisette med grönpepparsås,
haricots verts , rostad potatis(L)


Veckans lunch 125: –
Pepparrotskött med morötter och syrad lök (L


Vegetariskt 99:-
Kikärtsgryta med zucchini och curry


Något till salladen 99: –
Rödbetsgravad lax med fetaost (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare