Meny vecka 27


Vecka 27: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Pepparstekt fläsknoisette med rostade rotfrukter och lökar,
serveras med parmesancreme och rökt tomat (L,LP)

TISDAG
Von Dufvas fiskgratäng av skaldjurssås,
kokt färskpotatis samt dill & smörslungad morot (L)

ONSDAG
BBQ burgare av lokalproducerad färs i surdegsbröd
med cheddar, syltad jalapeno och bacon
serveras med sötpotatispommes och chilimajonnäs (L,G,LP

TORSDAG
Kycklingballotine fylld med lagrad prästost och örter
serveras med äppelcidergräddsås
samt ljummen färskpotatissallad med primörer (L)

FREDAG
BBQ grillad högrev från lokala gårdar
serveras med gräslöksbearnaise, rostad färskpotatis
samt marinerad och grillad spetskål (LP)


VECKANS TALLRIK 125: –
Bakad majskyckling med grönärtsrisotto
samt glacerade betor och skummad velouté (L)


VEGGIE 99: –
Friterad mozzarella med tabbouleh och myntayoghurt
samt crudité av fänkål och zucchini (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Örtbakad lax med aioli
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare