Meny vecka 26


Vecka 26: Måndag-fredag kl 11.30-14.00


DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Helstekt kotlettrad serveras med grönpepparsås, rostad potatis, lingon och pressgurka. (L)

TISDAG
Dragen kyckling som serveras i bröd med nachochips och Morsans hemliga sås. (L,G)

ONSDAG
Borgarns kryddiga köttfärs i smördeg, serveras med krämig potatissallad. (L)

TORSDAG
Havets wallenbergare a la Jonas, serveras med potatispuré, lingon, smör och dill. (L,G)

FREDAG
Pelles nattkörda och grillade karré med ostig lökpaj. (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Fläskfilé med Munthers Tzatziki, sotade rödbetor och lök. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Marinerad ost med tomat och cornichonger. (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Potatis och purjolökssoppa serveras med pocherat ägg och krutonger. (L,G)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos