Meny vecka 26


Vecka 26

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Panerad kycklingfärsbiff
med potatisgratäng (G,L)

TISDAG
Friterad sejrygg med
kaprisdressing och ärtor (G,L)

ONSDAG
Kålpudding på sommarkål med rårörda lingon,
gräddsås och färskpotatis(L)

TORSDAG
Fisk-och skaldjurspasta med tomat,
saffran och krutong(G)

FREDAG
Grillad fläskkarré med ratatouille,
rostad potatis och ramslöksmajonnäs


Veckans lunch 125: –
Nattbakad oxkind med potatispuré, pepparrot och rostad palsternacka(L)


Vegetariskt 99:-
Champinjonrisotto med ädelost och rostade nötter (L)


Något till salladen 99: –
Kyckling och currydressing (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare