Meny vecka 26


Vecka 26: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Lokalproducerad helgrillad karré
serveras med rostade rotfrukter från Östergötland
och aioli smaksatt med örter. (LP)

TISDAG
Kryddig kycklingklubba av svensk kyckling
serveras med stuvad majs och rostad potatis. (L)

ONSDAG
Biffteki av lokalproducerad blandfärs
serveras med ljummen bulgursallad, tzatziki och bakad tomat. (L,G)

TORSDAG
Somrig fisksoppa
serveras med vitlöksmajonnäs och marinerade primörer.

FREDAG
von Dufvas variant av black and white
av lokalproducerat kött. (LP)


VECKANS TALLRIK 125: –
Torskfilé med mousserande sparrissås,
färsk potatis, pesto på gröna ärtor och julienne sallad. (L)


VEGGIE 99: –
Paj på ost, broccoli och purjolök
med sprödsallad och ädelostcreme. (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Pulled pork med friterad tortilla och gräddfil. (L,G)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare