Meny vecka 25


Vecka 25

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Fläsknoisette med grönpepparsås
samt stekt potatis (L)

TISDAG
Panerad Kapkummel med
ägg- och ansjovisdressing samt citron (G,L)

ONSDAG
Biff Lindström med stekt ägg och saltgurka (G)

TORSDAG
Inkokt lax med potatis och primörsallad samt romsås (L)

FREDAG
STÄNGT


Veckans lunch 125: –
Långbakad griskind med dragonsås, blomkålskräm och gurka (L)


Vegetariskt 99:-
Sparrispaj med ädelost (L,G)


Något till salladen 99: –
Skagenröra (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare