Meny vecka 25


Vecka 25: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Vår egen BBQ grillade pastrami av kotlettrad från lokala gårdar,
vi serverar den med klassisk potatissallad, skysås samt tomatsallad (LP)

TISDAG
Panerad kycklingfilé med stekt färskpotatis
och kall sås av dragon och vitlök (G)

ONSDAG
Smördegsinbakad färsrulle med färskost,
vi serverar den med rostade rotfrukter och kryddig raita (L,G,LP)

TORSDAG
BBQ rökt lax med gräddstuvad sommarkål
smaksatt med grov senap, serveras med färskpotatis (L)

FREDAG
STÄNGT!


VECKANS TALLRIK 125: –
BBQ biff av vildsvinsfärs från Basunda gård,
serveras med cheddar & jalapenogratinerad potatis
samt bönstuvning oh coleslaw (LP,L)


VEGGIE 99: –
Kikärtsburgare i surdegsbröd med friterade chilicheesenuggets,
vitlöksdressing och tomatsallad, serveras med rostad potatis och ailoi (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Örtbakad lax med dillmajonnäs
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare