Meny vecka 24


Vecka 24

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Stekt fläskkotlett med champinjonsås,
gelé och kokt potatis (L)

TISDAG
Laxlasagne med spenat, tomat
och ramslöksdressing (G,L)

ONSDAG
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (G,L)

TORSDAG
Bouillabaisse med saffransaioli och krutonger (L)

FREDAG
Grillad kyckling med potatisgratäng, broccoli (L)


Veckans lunch 125: –
Wallenbergare med potatispuré, ärtor och rårörda lingon (G,L)


Vegetariskt 99:-
Rostad morot med hummus, hyvlad zucchinisallad och solrosvinigrett (L)


Något till salladen 99: –
Röra på varmrökt lax och keso (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare