Meny vecka 24


Vecka 24: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Helgrillad kotlettrad från lokal gård,
serveras med pestovinaigrette, rostad potatis och dragon & vitlöksås (N,L,LP)

TISDAG
Krämig pasta tortiglioni
toppad med kalkon från Visätter samt kumminfläsk från Wadstens chark
och späd primörsallad (L,G,LP)

ONSDAG
Tunnbrödsklämma med vildsvinsragu
som toppas med Västerbottensostkräm, kålsallad och syltad rödlök (L,G,LP)

TORSDAG
Klassisk laxpudding med mycket dill och smör,
toppas med fänkålscrudité (L)

FREDAG
Dragen BBQ brisket i het sås
serveras med tryffelpommes, chipotlemajonnäs
samt tomat och örthack (LP)


VECKANS TALLRIK 125: –
Bakad lax med ramslök
serveras med färskpotatisterrin smaksatt med pepparrot och dill,
toppas med rom och brynt smör (L)


VEGGIE 99: –
BBQ grillad hel blomkål med bönsalsa och syrad lök,
serveras i wrap med friterad lökring, gräddfil och sallad (G,L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
BBQ grillad kycklingklubba med mangoraja
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare