Meny vecka 23


Vecka 23

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Gräddstuvad pyttipanna
med rödbetor och stekt ägg (L)

TISDAG
Fiskfärsbiff med dill- och rödlöksdressing
och potatispuré (L)

ONSDAG
Helstekt fläskkarré med lökfräst haricotsverts,
bearnaise och rostad potatis

TORSDAG
STÄNGT

FREDAG
Kycklingburgare med tzatziki,
picklad gurka och klyftpotatis (L,G)


Veckans lunch 125: –
Ost-och skinkfylld schnitzel med med ärtor och citron (L,G)


Vegetariskt 99:-
Panerad rotselleri med blomkålskräm, haricotsverts (L,G)


Något till salladen 99: –
Ägg och bacon


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare