Meny vecka 23


Vecka 23: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Grillad kotlettrad från lokala gårdar
med rostade och glacerade rotfrukter med aioli och köttjus (LP)

TISDAG
Bakad torskrygg med grillad spetskål
med smaker av ramslök och citron, serveras med citronvelouté
och potatispuré (L)

ONSDAG
STÄNGT

TORSDAG
Vår egna varmrökta lax
med dillmajonnäs, pressgurka och dillkokt potatis

FREDAG
BBQ grillade tjocka revben från lokala gårdar,
serveras med ost och örtfylld bakpotatis, syrlig coleslaw
samt äppleglaze (L, LP)


VECKANS TALLRIK 125: –
Ört & citrusconfiterat nötytterlår från lokala gårdar,
serveras med grillade och marinerade lökar
samt grillad paprika créme och pommes platt (L,LP)


VEGGIE 99: –
Panerad och stekt chevréost med stekt zucchini i citron och kaprisvinaigrette,
serveras med rostad potatis och honungscréme (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Härgjord senapssill och kokt sommarpotatis
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare