Meny vecka 21


Vecka 21

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Lök och äppelfyllt isterband med
rostad vitkål, senapssås och rödbetor (L)

TISDAG
Friterad kummel med ramslöksmajonnäs,
blomkålspuré och citron (G,L)

ONSDAG
Asiatisk köttgryta med champinjon,
purjolök, sesam och soja

TORSDAG
Laxlasagne med grönkål,
fetaost och örtvinegrätt (G,L)

FREDAG 110:-
Grillad kycklingsteak med kryddig tomat-
och bulgursallad samt ädelostdressing (G,L)


Veckans lunch 125: –
Slottsstek på kalvhögrev med gräddsås, pressgurka och gelé (L)


Vegetariskt 99:-
Gryta med linser, kokos, grönkål och curry, stekt halloumi och basmatiris (L)


Något till salladen 99: –
Tonfiskröra och ägg


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare