Meny vecka 21


Vecka 21: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Helgrillad karré från lokala gårdar,
serveras med grillad östgötsk vitlök med glacerade betor
och kall dragon & vitlökssås (L,LP)

TISDAG
Tomatbakad kyckling med mycket örter och vitlök,
serveras med buljongkokt basmatiris med späda grönsaker,
samt limeyoghurt (L)

ONSDAG
Biffteki med smak av vitlök,
citrus och spiskummin, serveras med grillad citron och tzatziki
samt bakad potatis i persiljeolja (L,LP,)

TORSDAG
Varmrökt lax från egna grillar,
serveras med klassisk dill & romsås, smörkokt potatis
samt primörer (L)

FREDAG
Nötfärsburgare i surdegsbröd,
fylls med ost och bacon samt bifftomat och egengjord gurk-chilimajonnäs,
serveras med friterad pommes och majonnäs (L,G,LP)


VECKANS TALLRIK 125: –
Östgötsk vildsvinswallenbergare
med egengjord potatisgnocchi i ramslöksvinaigrette, stekt sparris
och skummad sparrisveloute samt sallad på hyvlade rädisor (L,G,LP)


VEGGIE 99: –
Paj med rostade kikärtor, betor och getost i äggstanning royal,
serveras med dressad romansallad och ramslöksvinaigrette (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Marinerad fetaost med halkidiki oliver (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare