Meny vecka 20


Vecka 20

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Pannbiff med stekt lök, ägg och senapssky

TISDAG
Panerad dagens fångst med
remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis (G)

ONSDAG
Gulasch med gräddfil och
saltgurka, potatispuré (L)

TORSDAG
Stekt lax med hollandaise
smaksatt med ramslök, kokt potatis (L)

FREDAG 110:-
Grillad brisket med potatisgratäng
och örtbakad tomat (L)


Veckans lunch 125: –
Panerad schnitzel med Ramslökssmör, friterad kapris och ärtor (G,L)


Vegetariskt 99:-
Ostpanerad zucchini med tomatsås och rostad blomkål (G,L)


Något till salladen 99: –
Salami och Brie (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare