Meny vecka 20


Vecka 20: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Helgrillad kotlettrad från lokala gårdar,
serveras med kladdig potatissallad med kapris och Kindagurka
samt kryddig majskolv och äppleglaze

TISDAG
Panerad spätta med klassisk remouladsås,
dillkokt potatis och grillad citron

ONSDAG
Färsrulle från grillen med smaker av tomat,
vitlök och persilja, serveras med tzatziki och glazerade rotfrukter (L,G)

TORSDAG
Inkokt lax med dillmajonnäs,
pressgurka och kokt potatis

FREDAG
Grillat skinkinnanlår med bakpotatisbakelse fylld med ost,
serveras med bearnaise och bönstuvning (L)


VECKANS TALLRIK 125: –
Lokalproducerad kalvrostbiff med rotfruktsgratäng
samt reducerad rödvinssky och sparrissallad (L)


VEGGIE 99: –
Risonipasta med östgötsk ramslök,
serveras med sparris och rostade pinjenötter
samt lagrad ost (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Örtbakad kyckling med aioli
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare