Meny vecka 2


Vecka 2

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 110:

MÅNDAG
STÄNGT

TISDAG
Pocherad laxfilé med stuvad bladspenat,
kokt potatis och friterad lök (L)

ONSDAG
Köttbullar med gräddsås,
rårörda lingon och potatispuré (L)

TORSDAG
Panerad sejfilé med
dansk remouladsås, syrad lök (G)

FREDAG
Schnitzel med ansjovissmör,
gröna ärtor och citron (G,L)


Östgöten 135: –
Hjortfärsbiff med plommon-och äppelkompott,
äppelcidersky och potatispuré (G)


Vegetariskt 99:-
Panerad rotselleri med ratatouille (G)


Något till salladen 99: –
Flatrökt skinka med persiljepesto (L)

Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare