Meny vecka 2


Vecka 2

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Halstrad gravlax
med dillstuvad potatis, picklad gurka (L)

TISDAG
Plommonspäckad fläskkarré
med cidergräddsås, blomkål och kokt potatis (L)

ONSDAG
Viltfärslimpa med champinjonsås,
rårörda lingon (L,G)

TORSDAG
Spättarullader med potatis/selleripuré,
bakad fänkål och vitt vin (L)

FREDAG
Grillad brisket med potatisgratäng,
syrad rödlök och rödvinssky (L)


Veckans lunch 125: –
Wallenbergare med ärtor och lingon


Vegetariskt 99:-
Bönbiff med ratatouille


Något till salladen 99: –
Flatrökt skinka och örtkeso (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare