Meny vecka 19


Vecka 19

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Köttfärsjärpar med cidersås,
pressgurka och potatispuré (L)

TISDAG
Fiskgratäng med grönkål,
oliver och saffran (L)

ONSDAG
Helstekt kotlettrad med
rostad paprika och örtsmör (L)

TORSDAG
Fiskgryta med
ramslöksmajonnäs och krutonger

FREDAG 110:-
Högrevsburgare med klyftpotatis,
syrad lök, ost och saltgurka (G)


Veckans lunch 125: –
Raggmunk med fläsk och rårörda lingon (G,L)


Vegetariskt 99:-
Paj med champinjon och spenat (G,L)


Något till salladen 99: –
Räkor och ägg


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare