Meny vecka 19


Vecka 19: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingon. (L)

TISDAG
Bakad torsk med sparris och ramslökskum,
potatispuré och brödkrisp. (L,G)

ONSDAG
Lasagne på lokalproducerad köttfärs,
toppas med tomatsalsa. (L,G)

TORSDAG
STÄNGT

FREDAG
Wrap med panerad kyckling, sallad på melon,
chili och lök, toppas med isberg och mangoraja. (G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Hjortfärsbiffar med krämig svamprisotto,
rökig buljong och toppas med hyvlad champinjoner och rädisor. (L,G)


VEGGIE 99: –
Grillad spetskål serveras med brynt soyasmör,
röda linser och toppas med friterad morot. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Varm toast med grillat kött, cheddar och majsstuvning. (L,G)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare