Meny vecka 18


Vecka 18

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Köttbullar med gräddsås, potatispuré
och rårörda lingon (L)

TISDAG
Fiskfärsbiff med dill och
senapsstuvad potatis, gröna ärtor (L,G)

ONSDAG
STÄNGT

TORSDAG
Lättrimmad Fjällubb med
persilja, ägg och morot (L)

FREDAG
Pulled beef med sesam och sojamajonnäs,
steambun och picklad vårsallad


Veckans lunch 125: –
Dillkött på oxbringa med kålrot, syrad morot (L)


Vegetariskt 99:-
Bön- och couscousfylld paprika med myntayoghurt (L)


Något till salladen 99: –
Rostbiff med persiljepesto (NÖTFRI)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare