Meny vecka 18


Vecka 18: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Somrigt inspirerad pytt i panna
med späda grönsaker, hp såscréme och stekt ägg (L,G)

TISDAG
STÄNGT

ONSDAG
Fetaostfärsbiff med tomatsallad,
tzatziki samt rostad potatis med ramslöksvinaigrette (L,G)

TORSDAG
Laxlasagne provencale med grillade grönsaker,
tomat, örter samt vitlöksyoghurt
serveras med syrad sallad av betor och fänkål (L,G)

FREDAG
Panerad kycklingfilé med hemgjord potatisgratäng
och reducerad rödvinssky med smak av rostad vitlök,
serveras med juliennesallad (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Laxqueneller kokta i ramslöksgrädde,
vi serverar dem med pommes duchesse, örtigt bakade tomater
samt sparrissallad i ramslöksolja (L)


VEGGIE 99: –
Pocherat ägg 65 g med biff på gröna ärtor,
serveras med sotad sparris och ramslökshollandaise (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Kycklingklubba med het mangomajonnäs
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare