Meny vecka 17


Vecka 17

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
STÄNGT

TISDAG
Gräddstuvad pytt i panna
med rödbetor och stekt ägg (L)

ONSDAG
Biff Lindström med skysås,
kokt potatis och saltgurka

TORSDAG
Inkokt lax med dillmajonnäs
och dillslungad potatis(L)

FREDAG
Grillad fläskkarréspett med pitabröd, syrlig kål
och äppelsallad, fetaostdressing (L,G)


Veckans lunch 125: –
Panerad kycklingsteak med dragonsmör och ljummen bönsallad (L,G)


Vegetariskt 99:-
Tabbouleh med hummus och sotad tortilla (L,G)


Något till salladen 99: –
Gravad lax med senapssås


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare