Meny vecka 17


Vecka 17: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Pasta carbonara a´la Robin (L,G)

TISDAG
Pestobakad lax med ljummen potatissallad
och citroncréme (L)

ONSDAG
Klassisk pannbiff med löksauté
serveras med rödvinssky och potatispuré (L,G)

TORSDAG
Somrig fisksoppa med lax och rödspätta,
serveras med strimlade primörer och örtaioli

FREDAG
Nötfärsburgare i surdegsbröd
med vår egen hamburgaredressing samt tomat & löksallad,
jalapenos och lökring, serveras med kryddiga pommes (LP,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Rödvinsbrässerad oxkind med kraftig rödvinsreduktion,
serveras med aransinis, tryffelmajonnäs
och smörstekta primörer (L,G)


VEGGIE 99: –
Grillad halloumi med sesambakade morötter,
serveras med sojastekt savoykål,
små rostade potatisar samt wasabicréme


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Gravad lax med dillmajonnäs
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare