Meny vecka 16


Vecka 16

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon
och kokt potatis (L)

TISDAG
Fiskgryta med grön curry,
salladslök, kokos och basmatiris

ONSDAG
Isterband med persiljestuvad potatis
och rödbetor (L)

TORSDAG
Vår egenrökta lax med dill- och romsås
samt kokt potatis

FREDAG
STÄNGT


Veckans lunch 125: –
Porterstek med rönnbärsgelé, gräddsås och kokt potatis (L)


Vegetariskt 99:-
Panerad mozzarella med sotad sallad, ajvar (L,G)


Något till salladen 99: –
Fetaost och oliv


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare