Meny vecka 16


Vecka 16: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
”Tunnbrödsrulle”
Lokalt producerad rostbiff i tunnbröd med potatismos,
gurkmajonnäs, rostad lök och löksallad (L,G)

TISDAG
Bakad lax med bräckt fläsksida,
smörad rökig buljong och potatispuré (L)

ONSDAG
Smördegsinbakad färsröra med
rostade rotfrukter och rattatouille (L,G)

TORSDAG
Krämig pasta med vitlök, persilja och citron
samt toppad med kyckling & bacon, toppas med grana padana (L,G)

FREDAG
Glacerade och nattbrässerade tjocka revben
med äppelcoleslaw, pommes och bbqsås


VECKANS TALLRIK 125: –
Hjortwallenbergare från östgötska skogar
med egeninlagt västeråsgurka, hasselbackspotatis med
krämig svampsås och rårörda lingon (L)


VEGGIE 99: –
Kikärtsburgare i surdegsbröd med cheddarost,
lök, vitlök & myntayoghurt serveras med pommes och kindagurka (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Het chorizo med karamelliserad lök och senapscréme (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare