Meny vecka 15


Vecka 15

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Chili med bönor, basmatiris, gräddfil,
picklad lök och nachochips (L)

TISDAG
Fiskgratäng med saffran, oliver,
tomat och persilja och potatispuré (L)

ONSDAG
Grillad Pluma (fläskkött) med
bulgursallad och tzatziki (G,L)

TORSDAG
Rimmad örtbakad sej med tomatsås,
kokt potatis och hyvlad fänkål (L,G)

FREDAG
Schnitzel med persiljesmör,
rostad potatis och bakad tomat


Veckans lunch 125: –
Wallenbergare med klassiska tillbehör (L,G)


Vegetariskt 99:-
Ostpanerad zucchini med potatisgnocchi, olivvinegrette


Något till salladen 99: –
Flatrökt skinka med tapenad


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare