Meny vecka 15


Vecka 15: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Örtbakad och lokalproducerad karré med tomatsalsa,
örtaioli och rostade små kulpotatisar (LP)

TISDAG
Rulle av hållbart fiskad spätta fylld med laxmousseline
och serverad med stuvad fänkål, rostad broccoli och kokt potatis (L)

ONSDAG
Baconlindad färsrulle av färs från närliggande gårdar
som vi serverar med kryddigt potatisstomp
och grönpepparssås (L,G,LP)

TORSDAG
Frasig kycklingschnitzel med kryddsmör
med smak av kapris & citron,
serverat med rostad potatis och chipotlemajonnäs (L,G)

FREDAG
BBQ tallrik av kycklingklubba och het chorizo,
vi serverar den med rostade majskolvar,
tomat och gurksalla, mac & cheese samt bönstuvning (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Rosastekt högrevskärna 55 grader från lokala gårdar
med potatis och prästostkroketter, reducerad rödvinssky,
tryffelmajonnäs och primörsallad (L,G,LP)


VEGGIE 99: –
Kryddig grönärtsbiff med limeyoghurt,
tabbouleh och rostad potatis (L,G)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Marinerad fetaost, halkidikioliver och bakad tomat (L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare