Meny vecka 14


Vecka 14: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
STÄNGT

TISDAG
Medelhavsfärsbiff av lokalproducerad blandfärs,
med tzatziki, grillade grönsaker i örtolja samt rostad potatis (LP,L)

ONSDAG
Krispig kycklingburgare i surdegsbröd
med klassiska tillbehör, serveras med mangoraja och pommes frites (G)

TORSDAG
Smördegsinbakad lax med rostade lökar och potatis,
serveras med juliennesallad och örtaioli (L,G)

FREDAG
Vårig och krämig pasta med kallrökt lax
och primörsallad av rädisor, sockerärtor och sticklök (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Brässerad lokalproducerad högrev
med krämig potatisbakelse med färskost, serveras med reducerad rödvinssky
och primörsallad av rädisor och sockerärtor (L)


VEGGIE 99: –
Rostad broccoli och stekt sparris med hackat ägg,
serveras med brymt smöremulsion och rostade nötter (L,N)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Prästostpaj med creme fraiche och gräslök (L,G)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare