Meny vecka 14


Vecka 14

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Helstekt kotlettrad med senapssky,
rostad potatis och broccoli

TISDAG
Friterad dagens fångst med
kaprismajonnäs och ärtpuré (G,L)

ONSDAG
Pannbiff med stekt lök, kindagurka,
lingon och potatspuré (G,L)

TORSDAG
Asiatisk fiskfärsbiff med
sötsur sås och nudelsallad(G)

FREDAG
  Grillad oxkind med bearnaise,
klyftpotatis och haricots verts


Veckans lunch 125: –
Vår egenrimmade oxbringa med rotmos och citrussenap


Vegetariskt 99:-
Kibbeh, spenat och grönsaksfylld krokett från mellanöstern med chiliyoghurt (G,L)


Något till salladen 99: –
Stekt halloumi med örtdressing (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare