Meny vecka 13


Vecka 13

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Lasagne med blomkålstopping
och riven parmesan (G,L)

TISDAG
Pulled pork-beef med
champinjon, purjolök och basmatiris

ONSDAG
Matig oxsvanssoppa med rotsaker,
pepparrot samt bärpaj med vaniljsås (G,L)

TORSDAG
Dagens fångst med ansjovis,
ägg, dill och kokt potatis (G,L)

FREDAG
  Hjortfärsbiff med champinjonsås,
svartvinbärsgelé och potatispuré (L)


Veckans lunch 125: –
Stekt lax med grönkål, vitvinsås och rostade rotsaker (L)


Vegetariskt 99:-
Linsgryta med ingefära, koriander och basmatiris


Något till salladen 99: –
Rostbiff med örtkeso (L)


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare