Meny vecka 11


Vecka 11: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Kryddig chili på lokalproducerat kött i tortillabröd.
Toppas med rostadmajssallad och vinägermajo. (G)

TISDAG
Pocherad torsk med dillslungad potatis.
Serveras med dill och dragonsås, brödkrisp
och rostad broccoli. (G)

ONSDAG
Klassisk lasagne på närproducerad blandfärs.
Toppad med tomatsalsa och ruccola. (L.G)

TORSDAG
Pasta puttanesca med kyckling,
oliver och hyvlad ost. (G)

FREDAG
BBQ grillade biffar på lokalproducerad fläskfärs
med rostad potatis och chipotleaioli.
Kryddrostad majskolv och syrade grönsaker. (L,G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Bakad lax med ansjovisgrädde,
tournerad potatis, sousvide bakad savoykål och dillströssel. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
Bakad potatis med med röra på rökt kalkon från Visätter.
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Rårakor med tångkaviar, creme fraiche och lökhack. (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare