Meny vecka 10


Vecka 10: Måndag-fredag kl 11.30-14.00

DAGENS HÖJDPUNKT 99 kr

MÅNDAG
Tunnbrödsrulle med chorizo,
potatismos, räksallad och kindagurka. (L,G)

TISDAG
Halstrad rödbetsgravad lax
med dillstuvad potatis och fänkålscrudité. (L)

ONSDAG
Von Dufvas kålpudding med kokt potatis,
gräddsås och lingon. (L,G)

TORSDAG
Kryddig laxfärsbiff, medelhavsbulgur
samt tomat och koriander vinigrette. (L,G)

FREDAG
Kryddig kyckling i tortilla bröd
med mango raja, krispig sallad och rostad majs. (G)


VECKANS TALLRIK 125: –
Dillkött på högrev
serveras med kokt potatis, betor och morotscremé. (L)


NÅGOT TILL SALLADEN 99: –
”Liten bookmaker toast”
Dijon, pepparrot och rökt äggula. (G,L)
Gör din rätt komplett genom att välja fritt från vår salladsbuffé


VEGGIE 99: –
Sesambakad morot
med bakad och sotad spetskål, misoskum,
grönkålschips och soya marinerat ägg. (L)


ENDAST SALLADSBUFFÉ 89: –


(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare