Meny vecka 10


Vecka 10

Måndag-fredag kl 11.30-14.00

Dagens höjdpunkt 99:

MÅNDAG
Hjortfärsjärpar med pressgurka,
gräddsås och potatispuré (L)

TISDAG
Örtbakad laxfilé med
dillstuvad potatis (L,G)

ONSDAG
Kyckling med ingefära, kokos och
garam masala och chapatibröd (G)

TORSDAG
Panerad sejfilé med dill,
romsås och kokt potatis (L,G)

FREDAG
Grillad fläskkarré med
ratatouille och potatisgratäng(L)


Veckans lunch 125: –
Sjömansbiff på vårt vis med saltgurka


Vegetariskt 99:-
Moussaka med olivdressing


Något till salladen 99: –
Flatrökt skinka


Endast salladsbuffé 89:

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos (N) innehåller nötter (LP) lokalproducerat

Har du frågor om specialkost – fråga våra medarbetare