Julbord


Linköpings godaste julbord!

Vill du välja det godaste julbordet har du hittat helt rätt! Julbordet på Von Dufva kostar 495 kr och är god i dubbel bemärkelse. I priset ingår nämligen utöver den lyxigt komponerade smakupplevelsen något som ingen annan restaurang i Linköping kan erbjuda; ett mänskligare samhälle. Med sitt oslagbara team har restaurangchefen Pelle Bring skapat ett unikt kök där människor genom arbetsintegration hittar sin väg ut ur olika typer av utanförskap. Att han blev årets Hagdahlskock 2017 får du liksom på köpet. Hos oss äter du gott och gör gott, på en och samma gång. 

Har du allergier eller andra önskemål - prata gärna med vår personal så ordnar vi något som passar just dig.


FÖRETAG


MÅN - LÖR 24/11-21/12
Kvällstid (från kl. 17)
Pris 495 kr/person (vi är momsbefriade)

BOKNING:  boka.vondufva@linkopingsstadsmission.se alt.
013-26 38 91 (Obs! Vi vill att företag bokar via mail eller på telefon)


CATERING? 


Julfest på jobbet? Vi skräddarsyr buffémat efter era behov, julinspiration är inga problem. Om ni inte har möjlighet att hämta så kan vi köra ut maten mot en avgift på 350 kr inom Linköping. 

RING: 013-26 38 91


PRIVAT


FRE  - LÖR 24/11-21/12 (mån-tor i mån av plats pga företagsbokningar - tillgängliga dagar blir synliga i bokningen här)
kl 17, 17:15, 17:30, 17:45, 18, 18:15, 18:30

Pris 495 kr/person, barn upp till 12 år 20 kr/år

BOKNING: Klicka här


SÖNDAG MED FAMILJEN?


SITTNING 10/12 och 17/12
kl 12 

BOKNING: Klicka här

Meny Julbordet 2017


1. Sillen

  • Gubbröra
  • Matjessill – syrad grädde, lökhack
  • Inlagd sill
  • Senapsill
  • Romsill
  • Brantevikströmming
  • Pepparrotsill
  • Löksill
  • Tomatsill
  • Östgöta sädessill
  • Dillkokt potatis från Gotland

2. Fisken

  • Ägghalvor med räkröra
  • Ägghalvor - majonnäs och rom
  • Stekt inlagd sill
  • Fiskpate med sås verte
  • Gravad lax – klassisk hovmästarsås
  • Rödbetsgravad lax - fetaostcréme
  • Rökt böckling
  • Vår egen varmrökta lax - senap och dillsås
  • Inkokt lax i bit – fänkålsmajonnäs
  • Laxröra
  • Marinerad boxholmsost med rostad kummin

3. Köttet

  • Klassisk julskinka – Kindasenap & von Dufvas senap
  • Tunnbrödsrulle - bacon och kapris
  • Wadstens spickekorv
  • Kalvsylta – inlagda betor
  • Klassisk lökkorv
  • Paté – cumberland och cornichoner
  • Flatrökt skinka från Wadstens chark
  • Rostbiff med tranbärsglace
  • Rökt kalkon från Visätter gård med citrontimjan
  • Örtfylld lammrulle
  • Rökt korv
  • Torkade frukter – bacon och ädelost

4. Det småvarma

  • Krämig Janssons frestelse
  • Nattstekta & glacerade revben
  • Hemrullade köttbullar
  • Fläskkorv
  • Prinsar med stil
  • Kålpudding
  • Wadstens hantverksgjorda korv
  • Helstekt kalkonlår från Visätter med långkål
  • Ljummen potatis- & kålsallad
  • Rödkål med apelsin & kärlek
  • Karamelliserad brunkål
  • Tallbodaomelett med svampstuvning

5. Tillbehören

  • Brödvariation av Linköpingsvete med vispat smör från Östergötland
  • Härpicklade grönsaker
  • Härgjord rödbetssallad
  • Krämig kålsallad
  • Fräschig rödkålssallad
  • Sotad morotssallad med gammeldagssenap

6. Sötsakerna

  • Ris á la Malta med vinbärskompott
  • Brostorps fantastiska ostkaka med hemkokt sylt & lättvispad grädde
  • Godisfat av praliner & marmelader
  • Fransk chokladtårta med choklad ganache och grädde
  • Syrad pannacotta med kardemumma och granola
  • Fruktfat med stil
  • Ostbricka med marmelader
  • Kex och knäcke
  • Skumtomtar
  • Brieosttårta med honung och nötter

6. Drycken

  • Glögg ingår, både vinglögg och lättglögg
  • von Dufvas lingonsnaps och 50cl Mariestad export alternativt Mariestads julbrygd 50cl (du väljer själv) 130kr
  • Vin fr 75kr/glas
  • Juliga drinkar, fråga oss så berättar vi mer (kan även göras alkoholfria) 99kr
  • Avec fr 18kr/cl
  • Alkoholfria alternativ fr 32kr 

Hitta hit

Adress: Gränden Duvan 3A, 582 22 Linköping
Post: Ågatan 3, 582 22 Linköping
Telefon: 013-26 38 91


Öppettider
Måndag - Fredag kl 11.30-14.00 (Lunch)
Fredag 14.00-21:30 (After work + Seafood Fridays)
Lördag - Söndag kl 12-15 (Brunch)

OBS! Sista "Helg på von Dufva" med våra tre koncept blir v 46, dvs 17-19/11, därefter dukar vi upp vårt hantverksmässiga julbord under perioden 24/11-21/12. Första "Helg på von Dufva" 2018  blir 12-14/1.


KONTAKT

Restaurangchef: Pelle Bring 0703-86 04 29