Hagdahlskocken 2017


Hagdahlskocken 2017 finns hos oss

Hagdahlsakademiens pris till årets Hagdahlskock 2017 gick till vår restaurangchef Pelle Bring. Priset togs emot inför allmänheten måndagen den 6 februari 2017.  Samma dag serverade vårt fantastiska team med Pelle Bring i spetsen en utsökt middag på Linköpings Slott, närvarande var Hagdahlsakademien samt särskilt inbjudna.

Motiveringen till årets utnämning lyder: ”För utveckling av den östgötska matkulturen, i kombination med socialt ansvarstagande.” Det är givetvis en alldeles underbar utnämning då Restaurang Von Dufva inte bara är en av Linköpings godaste restauranger utan även ett socialt företag där vi skapar möjligheter och arbetsträning för människor att ta sig ur långvarig arbetslöshet. Fortsätt att stötta vårt värdefulla arbete och vår dubbla affärsidé: att utveckla matkulturen och människor i utsatta livssituationer. Samtidigt!

>> Här kan du läsa intervju med Pelle Bring

>> Slottsmenyn med Pelles kommentarer

Foton från prisutdelningen & middagen på Linköpings slott
Fotograf: Linus Forsberg

Klicka på bilderna för förstoring och bläddra!