Brunch


Hantverksmässig helglyx mitt i stan

Hos oss får Linköpingsbor varje lördag och söndag en brunch som den borde vara. En helglyx där vi hantverksmässigt - med mycket glädje och till stor del lokalproducerade råvaror – presenterar en generös buffé mellan kl 12-15.

Våra kockar arbetar i en anda av nyskapande, alltid anpassat till säsong, och dukar upp med alltifrån flädersill, laxröra och rökta räkor till kotlettrad med asiatiska smaker, hantverkskorvar, bönsalsa och rostad rödbetssallad. Förvänta dig också nybakat bröd, smakfulla ostar, hemlagade marmelader, hälsosamma sallader och skönt komponerade säsongsgrönsaker.

En sötare avslutning är obligatorisk. Vad sägs om en ”gör-min-egen-belgiska-våffla”-upplevelse? Eller hallonmousse med kaksmul, smoothies, hembakade kakor eller kanske en bit rabarberpaj.

Till brunchen väljer du bland våra noga utvalda viner och öl från mikrobryggerier - självklart finns alltid många goda alkoholfria alternativ.

Vegetariskt m m ...
För dig som är vegetarian, vegan, har någon allergi eller intolerans av något slag - ange gärna det i bokningen så vi får en möjlighet att komponera passande meny.

 

PRIS: Vuxen 250kr, barn (upp till 12 år) - 10 kr/år

Hitta hit

Adress: Gränden Duvan 3A, 582 22 Linköping
Post: Ågatan 3, 582 22 Linköping
Telefon: 013-26 38 91


Öppettider

OBS! Måndag 25/9 är restaurangen stängd
Måndag - Fredag kl 11.30-14.00 (Lunch)
Fredag 14.00-21:30 (After work + Seafood Fridays)
Lördag kl 12-15 (Brunch) kl 18- (Road Kill Grill)
Söndag kl 12-15 (Brunch)

OBS! Sista "Helg på von Dufva" med våra tre koncept blir v 46, dvs 17-19/11, därefter dukar vi upp vårt hantverksmässiga julbord under perioden 24/11-21/12. Första "Helg på von Dufva" 2018  blir 12-14/1.


KONTAKT

Restaurangchef: Pelle Bring 0703-86 04 29